panelarrow

Sweden Truck Meet

För lastbilsentusiaster

Ta hand om dina fordon

5341445-garage-and-carVi bilälskare har alltid mycket att se fram emot, men det som vi nog tycker om mest är förmodligen Stockholm Cruising och Classic Car Week i Rättvik – som du kan läsa mer om här. Men dessa event är bara en gång per år, och däremellan måste man se till att skydda sin pärla, så varför inte bygga ett ordentligt garage?

Är det något som påverkar ett fordon, så är det väder och vind. Därför är det viktigt att man faktiskt skyddar sin bil. Ett smart tips är därför att bygga ett garage, för även om du inte har en av de lyxbilar som SvD skriver om eller ligger på DNs lista över de mest populära bilarna, så är nog ditt fordon precis lika dyrbart trots att prislappen på den kanske inte alls är lika hög. Och på tal om prislapp så kan man enkelt hitta rätt byggmaterial till rätt pris genom att exempelvis använda dig av jämförelsesajter så som Byggvarulistan, för vem vill att garaget ska kosta mer än bilen? Inte många skulle vi förmoda, men något vi faktiskt tror är att ni bilälskare kan se poängen med ett garage lika väl som vi kan.

Vad ska man tänka på vid garagebygge?

Det absolut viktigaste att först och främst tänka på är att det är viktigt att bygga sitt garage tillräckligt stort. Kanske har ni fler än en bil i familjen, och då är det viktigt med ordentligt med utrymme. Likaså är det viktigt att man även i garaget har plats för att meka med sin pärla, för ni vet nog lika mycket som hur viktigt det faktiskt är med underhåll av en bil om man vill utöka dess livslängd och bibehålla ett högt värde.